Една от главните пешеходни улици в Благоевград - Тодор Александров и

...
Една от главните пешеходни улици в Благоевград - Тодор Александров и
Коментари Харесай

Благоевград отново кани на разходка под чадърите

Една от основните пешеходни улици в Благоевград - " Тодор Александров "  и тази пролет става атракция за жителите и посетители на града. От през днешния ден по нея към този момент има построена апаратура от цветни чадъри, също както през предишните години. 

През пролетно-летния сезон стотици чадъри ще вършат шарена сянка, до момента в който хората се разхождат по централната комерсиална улица в регионалния град, съобщи Българска национална телевизия. Украсата с чадърите стана известна измежду гостите на Благоевград и емблематична за града. 

Новата апаратура е по еко стандарт и е построена от въже, обезопасяващо и щадящо дървесната растителност. Пъстрата комбинация, която основава празнично въодушевление, ще съпровожда интернационалния сценичен фестивал " Тара-ра-бумбия ", литературното ревю " Литера Експо ", както и най-очакваното събитие - фестивала, който събира международни звезди в Благоевград " Francofolies ".

В непосредствена непосредственост до цветните чадъри е инсталирана и цветна апаратура с 500 шарени пеперуди, допринсящи за празничното въодушевление преди светлите християнски празници.

Община Благоевград е почнала и преобразяването на 180 пейки на емблематични за града места. Те са с разнообразни цветове, символизиращи пролетта. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР